Наша команда

Наша команда


Маргарита Гранковська
українська мова та література

Добрий день!

Мене звати Маргарита! У 2011 році я закінчила Інститут філології та журналістики Житомирського державного університету імені Івана Франка. Я викладаю українську мову та літературу вже 10 років, з них 6 років займаюся підготовкою до ЗНО. За цей час я навчилася чітко зрозуміти потреби своїх учнів і досягати поставленої мети в найкоротший термін.Прийдіть на заняття і переконайтеся, що глибоке знання свого предмету дозволяє мені доступно і просто доносити навчальний матеріал. Рухаймося вперед до високих результатів та омріяної професії!

Ірина Павлище
українська мова та література

Привіт!

мене звати Іра і я твій майбутній репетитор з української мови! Я закінчила “Києво-Могилянську академію” за спеціальністю “Філологія (українська мова та література)”, працювала коректором в газеті та писала тексти для Instagram. Вже чотири роки я готую до ЗНО і точно знаю, як правильно та ефективно навчатися та навчати. Я тут, аби показати наскільки вивчення української мови може бути легким, продуктивним та ефективним – без тисяч вправЗа всі свої роки навчання у МогилянціНа моїх уроках завжди цікаво та весело (і ніякого тобі нудного та бездумного завчання правил). Тому, якщо ти навчаєшся в школіP. S. Вже з нетерпінням чекаю зустрічі) Гарантую – тобі сподобається!


Роман Пісня
історія України

Добрий день!

Я -Роман, закінчив Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова бакалавр історії вчитель історії, Національний педагогічний університет ім. М. П. Драгоманова магістр історії професійна кваліфікації викладач закладу вищої освіти.

Завжди вмію знайти спільну мову з дітьми вважаю що історія це найбільш цікавий предмет для учнів так як на своїх заняттях просто «розказую історії». Вважаю що кожного можна зацікавити історією. Розповідаю просто без нагромадження не потрібної термінології і основне правило для мене те що учні мають «бачити фільм» коли я розповідаю їм матеріал. Готую до ЗНО уже 4 роки  підготую і тебе. Приходь!

Зийнат Мирзагулова
англійська мова

Привіт!

Хеллоу! Мене звати Зийнат, я – інґліш-тічер) Отримала вищу освіту на факультеті іноземних мов Джалал-Абадського державного університету (JASU, Киргизстан). Я вже 18 років викладаю англійську дітям і дорослим. Іще у студентські роки я почала працювати у школі, і відтоді викладала у багатьох державних, приватних, мовних та міжнародних школах.

Моє завдання – допомогти тим, хто прагне вдосконалення, досягти мети і навчитися вільно спілкуватися англійською, яка стала світовою мовою. Я дуже радію усім успіхам своїх учнів, мені кортить пробудити в них радісне відчуття життя, готовність і бажання допомогти собі та іншим досягти мети.

Я люблю життя і свою англійську мову. Володіючи нею, людина може почуватися як удома у будь-якому куточку світу. Вивчаймо англійську разом, аби стати кращими, ніж учора!


Петренко Валерія Олександрівна
Математика

Добрий день!

Я – член МАН України, призер обласних олімпіад з фізики, математики.

ЗНО з фізики -198, математики-197, закінчила бакалаврат в КНУ ім Шевченка на фізико-математичному факультеті і вже з цього часу почала займатися підготовкою учнів до вступу в престижні вищі навчальні заклади в Україні.

У 2016 році поступила на магістратуру в Ecole Polytechnique в Парижі на спеціалізацію з прикладних наук. Після закінчення навчання проходила практику в Лозанні, Швейцарія, в університеті EPFL.

Займаюся з дітьми будь-якого віку, готую до вступу за кордон. Заняття проводяться як на українській і російській, так і на англійській і на французькій. Досвід роботи з учнями з різних країн допоміг мені розробити систему навчання, спрямовану на розвиток логіки, інтуїтивного і швидкого вирішення завдань, постановку моделі мислення.

Зийнат Мирзагулова
англійська мова

Привіт!

Інна Володимирівна, вчитель української мови та літератури, зарубіжної літератури, експерт з оцінювання якості завдань УЦОЯО – це я))

Працюю в школі майже 27 років, тому є свідком історії впровадження ЗНО в нашій країні. Протягом кількох років робила експертизу завдань ЗНО для Українського центру оцінювання якості освіти.

З власного досвіду зробила висновок, зо підготовка до ЗНО – це «50 на 50», тобто синтез кваліфікації викладача та наполегливої праці майбутнього студента.